TEČAJEVI ZA OSNOVNOŠKOLCE

Tečajevi za osnovnoškolce kreirani su tako da kod djece potiču kreativnost, komunikaciju i učenje jezika kroz igru i radionice. Također su nadopunjeni izletima u inozemstvo, tematskom nastavom, nastavom na terenu i sličnim.

Ovi tečajevi predviđeni su za osnovnoškolce ili srednjoškolce koji smatraju da im je tempo standardnih tečajeva prebrz ili prenaporan. Bazirani su na 2 školska sata tjedno, uključujući također i subotu. Godina obuhvaća jedan semestar.

U Homo Homini centru za strane jezike s Vašom djecom rade pedagoški obrazovane voditeljice i profesorice jezika čiji je zadatak osigurati i ispuniti djeci vrijeme sa što kvalitetnijim sadržajem i što veselijom atmosferom.

Osim programa iz tečaja, djeca imaju podršku pri učenju i praćenju osnovnoškolskog i srednjoškolskog programa. Na taj način djeci je znatno lakše savladavati školsko gradivo i poboljšati ocjene.


Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/homohomi/public_html/libraries/joomla/session/handler/native.php on line 194

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in /home/homohomi/public_html/libraries/joomla/session/handler/native.php on line 194